MINÄ

Olen päälle viisikymppinen äiti ja vaimo Tuusulasta. Perheeseemme kuuluu myös kaksi koiraa. Olen liikkunut koko ikäni, se on vain osa minua ja on aina kuulunut luonnollisena osana arkeeni. Omia lajejani ovat mm. kuntosali, juoksu, sisäpyöräily, hiihto ja laskettelu. Nautin myös pitkistä kävelylenkeistä! Varsinaisen työurani olen tehnyt kaupallisella alalla, mutta liikunta ja hyvinvointi on vetänyt koko ajan puoleensa. Olen valmentanut jo reilu kymmenen vuotta, ensin sivutoimisena, mutta nykyään valmennan kokopäiväisesti. Toimin Keskisellä Uudellamaalla, tarvittaessa koko pääkaupunkiseudulla.

Alan koulutuksia

  • Personal Trainer 2014, PTCA
  • Ravintovalmentaja 2018, FIHF
  • Sertifioitu Cambridge Valmentaja 2019
  • Auktorisoitu Elintapavalmentamiseen erikoistunut Personal Trainer 2023, Impulssi
  • FasciaMethod ohjaaja 2023, ProFTraining

Jo yksikin liikkumiskerta saa aikaan myönteisiä vaikutuksiakehossa

Säännöllisellä liikunnalla on paljon myönteisiä vaikutuksia mm. monien sairauksien ennaltaehkäisyssä, unen laadun parantumisessa, painonhallinnassa ja liikunta myös vähentää masennusta. Tässä vain muutama hyöty.

Monesti kuulen, että syynä liikkumattomuudelle on ajanpuute... hmm... kun merkitään liikunnat sinne kalenteriin ja pidetään niistä kiinni, ei liene mahdotona toteuttaa. Arkiliikuntaa voit hyvin lisätä joka päivään pieninä annoksina vartti sinne ja toinen tänne, esim. kävele kaikki mahdoliset välimatkat, tee pieniä taukojumppia töissä, kävele puhuessasi puhelimessa, tee aamulla lyhyt liikkuvuustreeni, tee koiran kanssa vähän pidempi lenkki jne. jne.

LÖYDETÄÄN TAAS SE LIIKUNNAN ILO!